Hoi ik ben Max en ik ben 21 jaar.
Nu woon ik nog in Rotterdam met mijn ouders, mijn hond Vito en mijn kat Kody. Mijn grote zus Liz woont al 6 jaar niet meer thuis maar komt af en toe nog wel gezellig thuis en soms mag ik ook bij haar logeren.
Straks mag ze misschien een keer bij mij logeren in Delfgauw want daar ga ik 2 september wonen. Ik heb er ontzettend veel zin in maar vindt het ook wel spannend want ook mijn dagbesteding gaat veranderen. Nu werk ik 3 dagen in de week bij Fröbel waar ik hele goede koffie kan zetten en lekkere broodjes kan maken. En de spoelkeuken ziet er altijd superschoon uit als het mijn beurt is. Dus kom maar op met die afwas straks in Delfgauw.
Verder werk ik nog 2 dagen bij de Bonte Keukentafel, een lunchroom in het Zuiderpark.
In mijn vrije tijd hockey ik bij Leonidas en ga ik op vrijdag fitnessen. Thuis maak ik heel graag filmpjes en muziek. Ik heb zelfs mijn eigen YouTube kanaal, Max Haverkate waar je al mijn filmpjes kunt terugzien.
Ik kan niet wachten om straks allemaal filmpjes van mij en mijn medebewoners op YouTube te zetten zodat jullie al onze belevenissen kunnen volgen……….en liken 😉

Hallo allemaal,

Mijn naam is Felien, 20 jaar, en in september ga ik ook in Hof Delfgauw wonen.
Ik heb er veel zin in, maar vind het ook wel een beetje spannend, hoor!
Het is natuurlijk ontzettend leuk dat ik, net als mijn broer en zus, ook op kamers ga wonen, mijn eigen kamer krijg in Hof Delfgauw met uitzicht op een prachtige boom. Wij zijn druk bezig met het uitzoeken van allerlei spulletjes om mijn kamer gezellig te maken en als ik er woon kunnen mijn familie, vrienden en iedereen die het leuk vindt bij míj een kopje koffie of thee komen drinken. En als je geluk hebt met taart van mijn werk!

Ik werk nu 4 dagen bij lunchroom “de Specialiteit “ in Rotterdam en heb het daar ontzettend naar mijn zin. Ik doe er allerlei verschillende werkzaamheden, zoals het eten serveren aan de bewoners van het bejaardenhuis, tafels afruimen, schoonmaken, strijken, koffie en thee zetten, high tea hapjes maken en hele lekkere taarten bakken!
In september ga ik ook bij Basalt in Delft werken en hopelijk kan ik ook nog bij de Specialiteit blijven, dat zou ik wel heel fijn vinden.
Op woensdag ben ik vrij en dan ga ik graag met mijn moeder naar de markt, gezellig lunchen of op een terrasje zitten. En op donderdagavond ga ik naar de “dinerclub” om te koken en gezellig te eten met leeftijdsgenootjes, dat vind ik heel leuk.
Ook hockey en gym ik nog.
Verder vind ik het leuk om spelletjes op de iPad te doen, te tekenen en kleuren, te diamond painten, muziek te luisteren, dansen, lachen en lol te maken.

Vandaag stelt Dylan zichzelf voor 😀
Ik ben Dylan Kooijmans,23 jaar en ik woon in Delft.
Ik vind het heel leuk om met de tram te reizen. Ik vind het ook heel leuk om met de oude tram te reizen. Dat kan bij het Haags openbaar vervoersmuseum waar ik vaak naar toe ga.
Ik ga ook graag trimzwemmen in zwembad kerkpolder. Ik kan heel ver onder water zwemmen.
Knutselen met oma vind ik ook leuk om te doen vooral als het geen mooi weer is. We maken dan mooi kaarten.
Ik ga graag met mooi weer wandelen met Dana onze hond.
Ik werk 4 1/2 dag bij Poortwerk van Middin in Berkel en Rodenrijs.
Ik vind het leuk om te gaan wonen in HOF Delfgauw.
2 september 2022 ga ik verhuizen.
Dat is al best snel..Ik heb er zin in…

Ik ben Savannah van Leeuwen, 20 jaar en daarmee één van de jongste van mijn huisgenootjes bij HOF Delfgauw.
Mijn hele leven woon ik al in Nootdorp bij mijn ouders, zussen en broer. Ook hebben wij 3 hele lieve poezen waar ik graag mee knuffel.
Mijn favoriete hobby is het maken van Diamond Painting’s en daar kan ik dan ook uren achter elkaar met veel passie aan freubelen.
Verder vind ik het leuk om met mijn neefje te spelen, knuffelen en hem boekjes voor te lezen.
Ik vind het fijn om buiten te zijn en vermaak mij dan prima met van alles en nog wat; vooral wandelen met papa en mama vind ik erg gezellig.
Zodra ik hoorde dat ik bij HOF Delfgauw mocht gaan wonen, ben ik direct enthousiast al wat spulletjes gaan kopen, mijn eerste doel was het verzamelen van mijn favoriete Blond Amsterdam servies. Langzamerhand zoeken ik en mijn ouders steeds meer meubeltjes en andere spullen uit om mijn huisje zo leuk mogelijk en helemaal naar mijn eigen wens in te richten.
Ik kan niet wachten totdat het 2 September is, zodat ik eindelijk kan gaan samenwonen met mijn vrienden in het mooie gebouw van HOF Delfgauw.
Even voorstellen…. mijn naam is Frits Winkelman, ik ben 21 jaar en in september ga ik samen met mijn vrienden in Hof Delfgauw wonen.
Ik werk 2 dagen in de week bij Zorgboerderij Hoeve Onderweg waar ik koeien en kleinvee verzorg en allerlei klusjes doe. En ik werk 2 dagen bij lunchcafé de Zoetelaar in Zoetermeer, in de bediening en in de keuken.
 
Mijn hobby’s zijn korfballen, muziek luisteren en gamen op de PS4. Ik hou van snelle auto’s en filmpjes kijken van Enzo Knol en zijn maten.
Ik ben dol op dieren maar vooral  op mijn parkiet Birdy.
Binnenkort ga ik spullen zoeken en kopen voor mijn eigen appartement. Ik kijk er naar uit om straks samen te koken, eten en chillen met mijn vrienden, dat gaat gezellig worden!

Hallo ik ben Luna van den Donker .
Ik ben 21 jaar en ik ga in september bij Hof Delfgauw wonen. Ik heb er al heel veel zin in. De kleur voor mijn nieuwe kamer heb ik al uitgezocht.
Ik werk in Capelle aan den IJssel bij Brownies & downies en bij de Bonte keukentafel in Rotterdam. Ik doe aan sport, zoals zwemmen, paardrijden en train in de sportzaal bij de fysio. Mij hobby’s zijn mijn katten, kleuren, netflixen, loomen, Feyenoord en tv kijken. Ik hou van alles netjes doen en help graag in de keuken met vaatwasser in- en uitruimen, bakken en koken.
Groetjes Luna
Mitch heeft zelf een berichtje geschreven om zichzelf voor te stellen. 😁
Ik ben Mitch van Oosten ik ben bijna 23 jaar mijn hobby’s zijn pannenkoeken planten en kerken bezoeken en op bezoek gaan bij beiaardiers en ik heb een favoriete idool ze heet Malgosia Fiebig van de Domtoren van Utrecht ik heb ook al bijna 6 jaar verkering met Manon ze komt gezellig in Hof Delfgauw wonen ik werk bij zorg kwekerij Bloei werk liefs met pannenkoeken planten ik heb er erg zin in om in Hof Delfgauw te wonen en ook leuke meubels uitgezocht heb er super veel zin in 👍🏼😉💕
Hallo,
Ik ben Manon Brehm en ik ben 23 jaar oud.
 
Ik werk twee dagen bij poortwerk en doe hier productie werk. Bijvoorbeeld stickers plakken, bloemkaartjes aan stokjes doen en dingen opnieuw verpakken.
Daarnaast werk ik drie dagen bij Basalt.
Daar help ik in de bedrijfskantine van het revalidatie centrum.
 
Ik heb al langer dan vijf jaar verkering met mijn vriendje Mitch van Oosten.
Hij komt ook gezellig in Hof Delfgauw wonen. Mijn hobby is puzzelen, ik kan puzzels van 1000 stukjes maken.
Verder kijk ik graag tv, wandel graag met onze hond, houdt ik van kletsen en ben gek op eten.
Ik heb heel veel zin om in Hof Delfgauw te gaan wonen en ben er al druk mee bezig.
Keuzes maken in meubels en kleuren en aan het verzinnen wat voor regels er moeten komen. En mijn vader en moeder wonen naast mij dus worden gezellig mijn buren.

Mijn naam is Mitchel Corvers. Ik ben 31 jaar.
Ik werk bij Poortwerk, we doen daar verschillende dingen. Hout en bloemkaartjes, stickeren.
Ik heb het er erg naar mijn zin.
Mijn hobby’s zijn,muziek gamen en filmpje kijken.
Ik heb er erg veel zin in om in September in Hof Delfgauw te gaan wonen.
Met alle vrienden leuke dingen doen. Ik ben al druk bezig met meubeltjes kijken en kopen voor mijn kamer. Kan niet wachten om er te gaan wonen.
Gr Mitchel.

Mijn naam is Kristel Letterman
Ik ben 22 jaar, en in september ga ik samen met mijn vrienden in Hof Delfgauw wonen.
Ik werk 2 dagen bij De Ruimte in Delft op de groep van TINT en 3 dagen bij de Bizzy in Nootdorp. Mijn hobby’s zijn dansen, muziek en mandela’s kleuren. Ik zit op dansles en kookles, en ik hou van lekker eten. Ik geniet ervan om samen met mijn vrienden leuke dingen te doen.
Binnenkort ga ik spulletjes uitzoeken en kopen voor mijn nieuwe woning. Daar heb ik best wel zin in. Ik heb al kleurtjes uitgezocht voor de verf op de muren van mijn appartement en ben mijn uitzet bij elkaar aan het sparen. Als we daar straks gaan wonen, gaan we samen koken en eten, en moeten we ook samen helpen met het schoonmaken en opruimen. Leuk is natuurlijk dan ook, samen chillen, sporten , gamen en een filmpje kijken. Ik kijk er erg naar uit, en dan kan de visite gezellig bij mij thuis, een bakkie komen doen.