Hallo, ik ben Kristel en ik ben 24 jaar . Sinds sept 2022 woon ik bij Hof Delfgauw. Ik woon hier met heel veel plezier, samen met mijn 9 andere buurtjes/ vrienden. Wij hebben een heel leuk team van begeleiders , die ons heel goed helpen met hetgeen waar wij hulp bij nodig hebben en ook om veel gezellige dingen samen te doen. Op maandagavond ga ik samen met een paar huisgenootjes samen naar dansles en op dinsdagavond , doe ik graag mee met de fysio juf , die met ons een uurtje komt sporten in en om de woning. Ik voel mij helemaal op mijn gemak in mijn eigen appartement, en geniet van de momenten samen in de algemene ruimtes. Ik doe mijn eigen was, en zorg samen met de begeleiding voor de schoonmaak van mijn eigen woning, en dat gaat heel goed. Ook help ik graag mee met koken voor alle bewoners. Ik vind het heel leuk als er visite komt, en ik zet graag een kopje koffie of thee voor hen klaar. Het allerleukste vind ik het knusse samen zijn met mijn vrienden/huisgenoten en de begeleiding. Het voelt eigenlijk voor mij gewoon een beetje als een grote familie. Doordeweekse ben ik ook nog 2 dagen werkzaam bij Bizzi en 2 dagen bij De Ruimte en op de woensdag zijn we allemaal lekker een dagje vrij.


Hoi ik ben Max en ik ben geboren in 2000 in Den Haag.
Sinds september 2022 woon ik met veel plezier in Hof Delfgauw samen met hele leuke andere bewoners. Het was in september voor het eerst dat ik op mezelf ging wonen en hoewel het best spannend was ging het wennen eigenlijk heel makkelijk. Ik heb het er vanaf het begin erg naar mijn zin. Samen met de leuke begeleiders en de andere bewoners doen we allemaal leuke dingen. Af en toe moet ik ook helpen met opruimen en dan probeer ik nog wel eens stiekem naar mijn appartement te sluipen. Maar dan is er altijd wel een oplettende bewoner die mij terug roept. Ik hou verder erg van grapjes maken en van vloggen. Ik heb dan ook mijn eigen kanaal. Elke dinsdag sporten met de (vrijwilligster) overbuurvrouw en voetballen op het veldje vind ik ook geweldig. Samen met wat andere bewoners zit ik op dansles waar ik inmiddels ook mijn draai heb gevonden. Elke avond ga ik videobellen met mijn papa en mama of met mijn grote zus Liz. Ik werk 4 dagen per week bij de Ruimte, waar ik het erg naar mijn zin heb. 3 dagen werk ik in de horeca waar ik verantwoordelijk ben voor de tosti’s en 1 dag op de sociale media groep. Hier mag ik gewoon filmpjes maken terwijl ik aan het wek ben. Hoe leuk is dat!!!

Hallo, Mijn naam is Felien, ik word 23 jaar en ik woon sinds september 2022 in Hof Delfgauw.
Ik vond het spannend en best wennen om “op mezelf” te gaan wonen, maar ook wel een beetje stoer dat ik nu ook op kamers woon net als mijn broer en zus.
Gelukkig hebben we hele lieve begeleiders die er voor zijn en ons helpen. Ik werk nu 1 dag bij lunchroom “de Specialiteit “ in Rotterdam en 3 dagen bij Basalt in Delft.
Op mijn werk doe ik allerlei verschillende werkzaamheden, broodjes maken, het eten serveren, tafels afruimen, schoonmaken, strijken, koffie en thee zetten en hele lekkere taarten bakken!
Op woensdag ben ik vrij en dan ga ik graag met mijn moeder naar de markt, gezellig lunchen of op een terrasje zitten.
Donderdag is mijn kookbeurt en dan help ik met eten koken voor iedereen. Dansen vind ik heel leuk en dat doe ik op maandag, samen met wat andere huisgenoten, in Delft.
Op dinsdag komt juf Sabrina om met ons te fitnessen.
Verder vind ik het leuk om te tekenen en kleuren, diamond painten, muziek te luisteren, spelletjes op de iPad te spelen, te dansen, lachen en lol te maken.


Hoi
Ik ben Dylan Kooijmans geboren in 1998 te Delft.
Sinds september 2022 woon ik met veel plezier in mijn eigen appartement bij HOF Delfgauw.
Ik vind het heel gezellig met de andere bewoners en de begeleiding vind ik top!

Ik werk 4 dagen bij Poortwerk in Berkel en Rodenrijs.
Op woensdag zijn we vrij en dan ga ik met hulp van de begeleiding mijn appartement poetsen.
En andere leuke dingen doen.

Ik ga elke maandagavond trimzwemmen in kerkpolder.Ik kan heel ver onder water zwemmen.
Verder vind ik knutselen heel leuk.Ik maak dan dot&do kaarten.
Mijn grote passie is het openbaar vervoer.Ik vind het geweldig om met de Randstad rail en de RET naar Rotterdam te gaan.En ik ben zelfs een keer met de andere bewoners naar Hoek van Holland geweest.
Bij HOF gaan we regelmatig met zijn allen op stap en dat vind ik erg leuk

Ik ben Savannah van Leeuwen, 22 jaar en woon inmiddels alweer ruim een jaar bij HOF Delfgauw, samen met 9 gezellige huisgenoten.Inmiddels ben ik helemaal gesetteld en voel ik mij thuis in de groep in HOF. Ik werk nog steeds bij Poortwerk-Middin in Berkel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.Op woensdag zijn we allemaal vrij en nadat ik lekker heb uitgeslapen en ontbeten, maak ik mijn appartementje schoon met behulp van Mandy, één van de begeleidsters. Soms doen we ’s middags nog iets gezamenlijks maar ik vind het ook fijn om even iets voor mezelf te doen zoals Diamond Painting of TV kijken.Ook doe ik, met de begeleiding, woensdagmiddag mijn persoonlijke boodschapjes bij de AH in Delfgauw in het weekend ga ik soms nog gezellig naar m’n ouders in Nootdorp maar ik ben ook vaak gewoon “thuis” in HOF.

Even voorstellen…. mijn naam is Frits Winkelman, ik ben geboren in 2000 en sinds september 2022 woon ik samen met mijn vrienden in Hof Delfgauw.

Ik werk 2 dagen in de week bij Zorgboerderij Hoeve Onderweg waar ik koeien en kleinvee verzorg en allerlei klusjes doe. En ik werk 2 dagen bij lunchcafé de Zoetelaar in Zoetermeer, in de bediening en in de keuken.

Mijn hobby’s zijn korfballen, muziek luisteren, basgitaar spelen en gamen op de PS4. Ik hou van snelle auto’s en filmpjes kijken van Enzo Knol en zijn maten en ik ben dol op dieren!

Het wonen in Hof Delfgauw bevalt mij heel goed. Lekker mijn eigen plekje om te chillen na het werk. Soms gezellig bij de andere bewoners op bezoek of samen in de huiskamer een spelletje doen. Ik maak mijn eigen appartement schoon, maar niet te vaak hoor, ze noemen mijn kamer een studentenkamer;-) We hebben super lieve begeleiders, ik woon hier heel erg naar mijn zin!


Hallo ik ben Luna van den Donker en nu 23 jaar oud.Sinds september 2022 heb ik mijn eigen knusse appartement bij Hof Delfgauw. Het is gezellig met de andere bewoners en de lieve begeleiding en ik ben ondertussen al aardig gewend.Door de weekswerk ik 2 dagen in Capelle aan den IJssel bij Brownies & Downies en 2 dagen bij Bloei in Pijnacker. Op de woensdag zijn we allemaal vrij en dan slaap ik meestal uit. Smiddags ga ik soms mee de hond van de buurvrouw uitlaten, ik hou erg van dieren.Mijn was doe ik zelf en de begeleiding helpt me met schoonmaken. Ik ga iedere week met een medebewoner zwemmen in Delft.Mijn hobby’s zijn diamondpainting, kleuren, netflixen, loomen, Feyenoord en tv kijken. Ik help graag in de keuken met van alles, maar vooral met bakken en koken. In filmavonden of een gezellig uitje met de andere bewoners heb ik altijd zin, maar ik zit ook graag op mijn eigen bank voor de tv.Soms ga ik nog bij mijn ouders en broers langs en dan kan ik weer met onze katten knuffelen. Doei!
Ik ben Mitch van Oosten ik ben bijna 25 jaar mijn hobby’s zijn pannenkoeken planten en kerken bezoeken en op bezoek gaan bij beiaardiers. Ik heb een favoriete idool ze heet Malgosia Fiebig van de Domtoren van Utrecht. Ik werk bij zorg kwekerij Bloei werk liefs met pannenkoeken planten daar ga ik altijd op de fiets of met de bus heen. Ik vind het heel leuk om een eigen huisje te hebben en voor mijn eigen huisje en planten te zorgen.en ik heb ook een hele leuke buren.We hebben ook een mooie en grote tuin dat vind ik ook leuk.
Hallo,
Ik ben Manon Brehm en ik ben geboren in 1999.

Ik heb het heel erg naar mijn zin in Hof Delfgauw.
Lekker tv kijken in mijn eigen appartement.Diamond painting doe ik ook graag en soms puzzelen.
Ik ga graag met de maatjesgroep Haaglanden dingen ondernemen.
Elke wo ga ik gezellig met mijn moeder en vaak ook nog andere bewoners wandelen met de hond Kaya.
Mijn ouders wonen naast Hof Delfgauw dus daar zwaai ik af en toe naar. En als ze op vacantie zijn ga ik videobellen.

Ik werk 4 dagen bij Basalt.
Daar help ik in de bedrijfskantine van het revalidatie centrum.
 
Ik ben Susanne, 26 jaar en daarmee de oudste van mijn huisgenootjes bij HOF Delfgauw. Hiervoor woonde ik bij mijn ouders en twee broers. Ik vind het leuk om te helpen bij koken en ook om samen een spelletje te doen of een filmavond te doen of een terrasje te pakken. Mijn favoriete hobby is muziek luisteren. Ik ga regelmatig met mijn ouders of oma naar concerten en in de auto verzorg ik altijd de playlist. Verder hou ik erg van zwemmen en elke week ga ik met mijn oma naar aqua shape. Als werk dans ik een aantal dagen bij een inclusief dansgezelschap. Daarmee treden we op in Nederland en soms ook in het buitenland. Vroeger werkte ik bij Brownies en Downies, maar nu een ochtend in de week bij een lunchroom bij mijn ouders in het dorp. Inmiddels ben ik tante van een aantal nichtjes, waar ik samen met mijn moeder 2 dagen per week voor zorg. Ik geniet vooral van het flesjes geven, spelen en knuffelen.